Bemutatkozás

prolab.kreativfotolab.hu - a HPIX Kreativ Fotólabor-hálózat on-line tagja, kifejezetten az igényes amatőr és profi fotográfusok számára.

Miért?

EPSON - fényképeinket a legmodernebb EPSON száraz technológiás minilaborral dogozzuk ki - ez mindig állandó, pontosan reprodukálható, a hagyományos vegyszeres laborgépét felülmúló minőséget jelent Önnek.

NEM retusálunk! - képeit mi NEM módosítjuk, az Ön által megtervezett kompozíciót készítjük el.

Saját színprofilt készíthet - ha óhajtja, ellátogathat hozzánk és elkészítheti az igényeinek legmegfelelőbb színprofilt - amit később megrendelésein, kérésére alkalmazunk! Vagy akár több, különböző profilt is…

Különleges méretválaszték - képeit a szokásos méretek mellett különleges, igen nagy, vagy speciális panorámaméretekben is megrendelheti.

XXL - képeiből egészen nagy méretű, ám kiváló fotóminőségű posztereket vagy vászonposztereket is készítünk.

 

Hogyan?

Ismerkedés, tesztelés: írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Örömmel biztosítunk lehetőséget arra, hogy gépeinket élőben kipróbálja, letesztelje, hogy kikisérletezzük, elkészítsük egyéni beállításait, melyekre későbbi rendeléseinél csak hivatkozni kell.

Megrendelés:   Nincs szükség program letöltésére - csak lépjen fel a prolab.kreativfotolab.hu oldalra. Regisztráljon be - erre természetesen csak egyszer van szükség, legközelebb már elég csak bejelentkezni, hogy ismerősként üdvözölhessük. Felületünk minden sallangot nélkülöz - hogy a legegyszerűbben, leggyorsabban végezhessen munkájával.

Átvétel: megrendelése utáni munkanapon termékei átvehetők két buaörsi, vagy a Budapest, XI kerületi HPIX partnerüzletünkben. De természetesen kívánságára a megadott címre, futárral is kiszálltjuk kész műalkotásait (ilyenkor a szállítás a megrendelést követő harmadik munkanapra várható).

Fizetés: rendelése ellenértékét egyszerűen fizesse átvételkor az üzletben vagy a futárnál - de természetesen csak akkor, ha elégedett a kapott minőséggel.

Kérdések? Hívja a 20/356 5550 segítség-vonalunkat!

 
Bejelentkezés
Kapcsolat
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs, Gyár u. 2
hpix@hpix.hu
[+36 20] 356 5550
[+36 20] 938 2432