Hogyan működik? PDF Nyomtatás E-mail

Szolgáltatásunkat olyan fotográfusoknak szánjuk, akik tudatosan kezelik képeiket - többnyire valamilyen szerkesztőprogrammal előre kialakítják azt a kompozíciót, melyet aztán valamilyen megfogható formában látni szeretnének.

Így a legjobb eredményt akkor tudjuk garantálni, ha az Ön által feltöltött fotó olyan arányokra van megszerkesztve, mely a kiválasztott méret arányainak megfelel. Hogy e téren azonban ne mindig Önnek kelljen hozzánk alkalmazkodnia, olyan termékkategórát is kínálunk "Egyéni képméretek" címen, ahol a kidolgozásra kerülő fénykép méretét nem határozzuk meg előre, hanem Ön megadja a kép szélességét, és a másik méretet mi a fotó Ön által megszerkesztett képarányai alapján állítjuk be!

Természetesen, ha Ön nem óhajt fotói előzetes szerkesztgetéseivel bíbelődni, feltöltheti képeit tetszőleges méretben is - ekkor mi egyenként végignézve a fotókat, minden egyes képnél úgy állítjuk be a kiválasztott méretbe illeszkedő komnpozíciót, hogy az a kép témájából a lehető legjobbat hozza ki. Megértését kérjük ahhoz, hogy ilyen estben nem vállalunk felelősséget azért, hogy valóban eltaláltuk-e az ön által elképzelt optimális képkivágást.

Fotókidolgozó rendszerünk jpg vagy tiff képeket kezel, sRGB színtérrel dolgozik. Így ha Ön e téren is állít képein, a legjobb eredmény érdekében sRGB vagy AdobeRGB színtérrel töltse fel képeit.

Ha óhajtja, nincs akadálya annak, hogy fotói kidolgozása során ízlésének, képeinek, igényének megfelelő egyedi beállításokat alkalmazzunk. Ha szeretne ilyen beállítás-csomagot kidolgozni, jelezze felénk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen - megbeszélünk egy olyan időpontot, amikor Önt tisztelettel látjuk laborunkban, és kikísérletezzük az Önnek leginkább megfelelő beállításokat. Ez után minden rendelésére - felár felszámítása nélkül - alkalmazzuk e beállításokat; és száraz eljárással működő laborunk technológiájából adódóan Ön biztos, hogy minden alkalommal ugyanazt a stabil, megbízható, egyenletes minőséget fogja kapni.

 
Bejelentkezés
Kapcsolat
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs, Gyár u. 2
hpix@hpix.hu
[+36 20] 356 5550
[+36 20] 938 2432